miercuri, februarie 22, 2006

Servicii Google

Laboratoarele Google | Google Labs
Aici este locul in care puteti vedea,testa si ajuta la ultimele produse ale Google care sunt in faza BETA. De altfel Google e facut sa fie BETA tot, o filozofie a companiei spunand ca ei mereu imbunatatesc ce au facut. Momentan Google lucreaza la Web Accelerator un serviciu care permite incarcarea paginilor accesate de pe serverul cel mai apropiat, pentru o mai buna viteza, Google Reader, un cititor de feed-uri RSS, Google Video pentru cautarea in programe si emisiuni video si TV, si Google Transit pentru transpunerea online a sistemului public de transport.
Servicii universale
In primul rand trebuie sa aveti un cont la Google. Nimic mai simplu. Aveti nevoie doar de nume si de adresa de mail. Pe cei de la Google nu ii intereseaza prea mult celelalte date pentru ca le pot deduce dupa comportamentul dvs ca utilizator. Stiu de unde intrati si pe ce situri navigati. Ce poate sa fie mai simplu pentru a primi exact reclamele de care aveti nevoie ? It's damn good this business !
Alertele Google | Google Alerts
Un serviciu indispensabil pentru multi dintre noi. Alegeti termenii , alegeti cat de des sa vina raportul (zilnic, saptamanal, lunar) , alegeti categoria (Stiri, Web, Grupuri) si veti primi de fiecare data notificari despre termenii cautati. Astfel eu am setat Claudiu Gamulescu ca termen principal si de fiecare data cand scrie cineva ceva de mine pe web (si e indexat de Google) primesc pe email. Cred ca la fel de bine puteti sa va setati si voi numele vostru, numele companiei, numele ... concurentilor. Astfel puteti sa va informati mai bine.
Tot articolul la : http://www.underclick.ro/Tehnologie/Servicii-Google.htm